Ansatte i dagligvarebutik i Randers er klar til cykelkampagne

I Føtex i Dytmærsken i Randers er medarbejderne i fuld gang med at smøre cykelkæder og pumpe cykeldæk. De har nemlig tilmeldt sig den landsdækkende cykelkampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE, der ruller i maj. Målet med cykelkampagnen i Føtex er at styrke sundheden og sammenholdet blandt de ansatte og samtidig gøre en forskel for klimaet:

Føtex i Dytmærsken i Randers stiller med to store cykelhold, der er klar til at springe på cyklerne i maj.

”Vi er en dagligvarebutik med en grøn profil. Derfor er det naturligt at bakke op om en kampagne, der øger trivslen blandt medarbejderne, og som også skubber til en grønnere og mere bæredygtig måde at transportere sig på,”  siger Per Toldbod, varehuschef i Føtex.

Kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE ruller hvert år på mange arbejdspladser i hele Danmark. Formålet med kampagnen er at få flere til at springe på jernhesten til jobbet:

”Det er første gang, vi er med i kampagnen. Før coronakrisen deltog vi i DHL Stafetten, så vi har erfaring med at have det sjovt sammen, mens vi bevæger os. Vi glæder os derfor til at prøve kræfterne af på cyklerne i maj måned,” siger Per Toldbod, der også selv deltager i kampagnen. 

Konkurrence øger sammenhold

Butikken melder to store cykelhold til kampagnen i maj. Louis Klausen er holdkaptajn for det ene hold. Han ser frem til at give sine kollegaer på det andet hold baghjul på cyklerne:

”Det er sjovt at konkurrere og have noget at være fælles om. Det øger sammenholdet på arbejdspladsen. Flere af mine kollegaer er allerede begyndt at øve sig på cyklerne, så vi kan vinde over det andet hold i de konkurrencer, som vi planlægger i kampagneperioden her på arbejdspladsen,” siger Louis Klausen, salgschef i Føtex.

Deltag i VI CYKLER TIL ARBEJDE, når du arbejder hjemmefra

Det er også muligt at deltage i kampagnen, når du arbejder hjemmefra, da alle cykelture til indkøb, aflevering og afhentning af børn og andre gøremål tæller med.  Cyklistforbundet har masser af idéer og inspiration til cykelture, mens du arbejder hjemmefra: Se idéer til cykelture

Event: Gratis cykeltjek og uddeling af smoothies

Som led i kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE står cykelhandler Henrik Falkenfleth fra cykelforretningen Cykler og Fritid klar til at smøre cykelkæder og pumpe cykeldæk ved Den Blå Bro tirsdag morgen den 20. april fra klokken 7.15-8.30. Samme sted og tid deler ansatte fra Føtex i Dytmærsken smooties ud til morgenfriske cyklister på vej til jobbet.

Om kampagnen.

Den landsdækkende kampagne ”VI CYKLER TIL ARBEJDE” ruller fra den 1.- 31. maj 2021.
Det er nemt at tilmelde sig Vi CYKLER TIL ARBEJDE. Man skal blot samle et hold af 2-16 kollegaer og tilmelde sig på kampagnens website www.vcta.dk.

Deltagerne kan vinde flotte landsdækkende præmier. Randers Cykelby støtter kampagnen med lokale præmier. En kulturel oplevelse på Værket, middage på en restaurant og biografture.