Auktion: Din egen fest på Memphis Mansion

Få en stor fest hos Europas eneste museum for Elvis Presley og Johnny Cash. Byd på en fest til 25 personer. Bliv underholdt med live musik af Elvis Presley eller Johnny Cash.

Den professionelle underholdning bliver skræddersyet til dit selskab. Hvem af kongerne ønsker du besøg af. King of Rock ’N’ roll eller The Man in Black. Menuen består af en ægte amerikansk buffet med All Inclusive (dvs. også øl, vand eller vin ad libitum). I får personlig rundvisning på både Elvis-museet og Johnny Cash museet af CEO for Memphis Mansion Henrik Knudsen. Han er nok Danmarks største Elvis-fan og mindst lige så stor fan af Johnny Cash. Henrik Knudsen har mange spændende historier om museets mange effekter - og også personlige historier om at være fan.

Oplevelsen har en samlet værdi af 50.000kr. og festen finder sted hos Memphis Mansion i Randers. Skal indløses inden udgangen af 2023

Alle indtægterne fra auktionen går ubeskåret til Danmarks Indsamling, som bliver vist på DR live fra Værket i Randers lørdag den 4. februar 2023. Auktionen er en blandt i alt 9 auktioner fra Randers, som er en del af Danmark på Auktion i forbindelse med Danmarks Indsamling. Alle kan byde på auktionerne, og du kan læse mere på www.randers.dk/auktion.

Danmarks Indsamling støtter verdens sårbare børn, og med krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn, klimakrise, fødevarekrise og corona-pandemi er der brug for hjælp. Verden brænder, og det er børnene, der betaler den højeste pris. Danmarks Indsamling samler penge ind til udviklingsprojekter i 15 lande og Danmarks 12 største humanitære organisationer, som hjælper nogle af de mest sårbare familier i verdens kriser. Indsamlingen sikrer, at børnene får mad og rent drikkevand, at de får uddannelse, læge- og krisehjælp, omsorg og beskyttelse. Læs mere på www.randers.dk/danmarksindsamling.