Bliv frivillig for din by - kom til Speed Meeting

Onsdag den 8. juni, kl. 19-21, i Underværket. Få en hyggelig aften og hør musik af den lokale trio ’Som et strejf af en dråbe’ med Peter Vildmand.

ReThinker Randers er et fællesskab for frivillige, der bygger bro mellem frivillige og kommunens kultur- og erhvervsliv.

Bliv aktiv ReThinker og få gode oplevelser. Hør mere om mulighederne fra de mange aktører, der samarbejder med frivillige.

Med ReThinker Randers udbreder Visit Aarhus Regionen og Randers Kommune det succesfulde frivilligkoncept ReThinker, der blev startet under Aarhus 2017.  

Flere frivillige ReThinkers i Randers har allerede været aktive – blandt andet i forbindelse med Verdensmålsfestivalen den 29. april, hvor de lokale ReThinkers var værter. Flere frivilligopgaver er på vej, og du kan også være med. Så kom til Speed Meeting onsdag den 8. juni, kl. 19-21 i Underværket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers.

Du kan blandt andre møde VisitAarhus, der fortæller om sommerens velkomstværter. Randers Eventsekretariat, der blandt andet søger frivillige til årets store Sankt Hans Fest og Klatreautomaten, der afholder Randers Mesterskaberne i klatring. 

Den lokale trio ’Som et strejf af en dråbe’ med Peter Vildmand kigger også forbi og spiller lidt musik for de fremmødte.