Byggehjulene snurrer videre i Randers

Efter en uge med hjemmearbejde for byggesagsbehandlerne er stemningen god, og arbejdet glider.

Annette Kaiser Sørensen og hendes kollegaer giver den en skalle og holder sagsbehandlingstiden hjemmefra.

Alle byggesagsbehandlere i Randers Kommune har nu arbejdet hjemmefra i en uge. Men selvom der er børn, der skal passes, og private netværksforbindelser, der ikke kører helt så hurtigt, bliver sagerne ekspederet.

”Det er imponerende, at byggesagsbehandlerne holder aktiviteten så høj. Samtidig er det også vigtigt for både lokale arbejdspladser og for borgerne, at tilladelser bliver behandlet,” siger borgmester Torben Hansen.

”Det er ikke optimale vilkår, men vi holder humøret højt. Vi vil gerne gøre vores til at aktiviteten i samfundet kan holdes oppe, så giver den en skalle for at holde kadencen oppe. Derfor er jeg er glad for at kunne konstatere, at man ikke kan se på sagsbehandlingstiden, at vi befinder os i en så speciel situation, ” siger Carsten Riisgaard, leder af byggesagsbehandlingen.

Med 40 behandlede sager og 31 ibrugtagningstilladelser er den første uge med hjemmearbejde godkendt. Og det tyder heldigvis ikke på, at der bliver mindre at lave, for der er stadig gang i byggelysten i Randers. Blandt ibrugtagningstilladelserne er også en helt særlig – nemlig ibrugtagningstilladelsen til Hal 4 i Arena Randers.

”Vi har modtaget lige så mange sager, som vi plejer, og det synes jeg da også er en god nyhed,” slutter Carsten Riisgaard.

I den første af disse specielle uger afgjorde Randers Kommune 40 byggesager og udstedte 31 ibrugtagningstilladelser.