Corona, kommunalvalg og trafik hitter på Randers.dk i 2021

Når borgerne har klikket rundt på Randers Kommunes hjemmeside i 2021, er det især sider om corona, kommunalvalg og trafikomlægninger, der har interesseret de digitale besøgende i løbet af året.

Blandt borgerne i Randers Kommune er der fortsat stor interesse for at orientere sig på Randers.dk. 2021 har i høj grad været præget af kommunalvalg og covid-19, og det genspejler sig i borgerens digitale aktivitet.

”I de forløbne to år har vi haft stort fokus på at opdatere hjemmesiden med information om coronasituationen. Borgerne har blandt andet været interesseret i at læse om teststeder og smittetallene. Derudover har besøgende på hjemmesiden i år især orienteret sig om kommunalvalget, kandidaterne og det nye byråd”, siger Karen Balling Radmer, kommunikationschef i Randers Kommune, og fortsætter:

”Det er blandt vores fornemste opgaver at bidrage til demokratiet og gøre vigtig information så tilgængelig som muligt for kommunes borgere, så det glæder mig, at vores hjemmesider om disse emner er velbesøgte”.

Nyheden med listen over byrådskandidater til kommunalvalget blev den nyhed, som havde flest besøgende i 2021, og siden blev således vist over 9.000 gange.

Vi søger job, pas og byggegrunde

Samtidig går hverdagslivet videre, og Randers Kommunes borgere bruger stadig hjemmesiden til at søge job, bestille pas til ferien og se på udvalget af byggegrunde. Ordet ”job” er topscoreren på listen over mest brugte søgeord på randers.dk i 2021 – stærkt forfulgt af ”pas” og ”byggegrunde”.

”Der er altid stor interesse for de kommunale jobmuligheder, og information om pas er også en almindelig årsag til at besøge randers.dk. Det overrasker mig heller ikke, at byggegrunde topper listen. Der er stor interesse for grunde, og vi oplever stigende interesse for at bygge og bosætte sig i kommunen”, siger Karen Balling Radmer.

Herunder kan du se listen over de mest læste nyheder og de mest besøgte hjemmesider på randers.dk i 2021. Hvis du også er interesseret i det kommunale udbud af byggegrunde, så kig med her på hjemmesiden.

De 5 mest læste nyheder i 2021

De 5 mest viste sider på randers.dk i 2021