Cyklister fik gratis cykeltjek

Der blev kræset for cyklisterne med gratis cykeltjek og lækre smoothies tirsdag morgen den 20. april ved Den Blå Bro i Randers. En cykelmekaniker og et hold friske ansatte fra Føtex i Dytmærsken i Randers var stået tidligt op for at få flere til at deltage i kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE, der ruller i maj.

Henrik Falkenfleth fra cykelforretningen Cykler og Fritid havde travlt med at punpe cykeldæk og tjekke bremser ved cykeleventen tirsdag den 20. april.

Den 1. maj springer tusindvis af ansatte fra arbejdspladser i hele Danmark på cyklerne for at deltage i kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE. En par ansatte fra Føtex i Dytmærsken havde travlt med at kaste smoothies ned i cyklisternes cykelkurve tirsdag morgen den 20. april. De deltager i cykelkampagnen sammen med deres kollegaer for første gang:

”Kampagnen på min arbejdsplads har motiveret mig til at komme i gang med at bevæge mig mere, end jeg plejer. Jeg skal derfor have købt en cykel for at kunne deltage i kampagnen. Jeg bor i det nordlige Randers og skal op ad Mariagervej, så min nye cykel skal have mange gear,” sagde Sofie Kjær Larsen fra Føtex.

Hendes arbejdsplads stiller med to store cykelhold i kampagnen i maj måned:

”Det bliver sjovt at deltage. Vi er en arbejdsplads, hvor mange er vilde med at konkurrere. De to cykelhold er allerede i gang med at kapre arbejdspladsen bedste cyklister for at blive det hold, der cykler flest kilometer i maj måned,”  sagde Sofi Kjær Larsen.

Kampagne på elcykel

Det var Henrik Falkenfleth fra cykelforretningen Cykler og Fritid i Randers, der gav gratis cykeltjek til stor glæde for de mange forbipasserende:

” Man bliver altid i godt humør af at cykle, men denne event med cykeltjek og lækre smoothies får bare humøret til at stige endnu mere, ” sagde Diana Jørgensen, der var på vej til sit arbejde på Tradium i Randers.

Hun cyklede forbi eventen på sin elcykel, som hun købte, efter hun i en periode havde lånt en elcykel af Randers Kommune:

”Jeg cykler helt fra Assentoft, så det er dejligt at have fået en cykel med el. Min arbejdsplads er ofte med i cykelkampagnen, så vi tilmelder os sikkert også i år,” sagde Diana Jørgensen.

Deltag i kampagnen når du arbejder hjemmefra

 

Det er også muligt at deltage i kampagnen, når du arbejder hjemmefra, da alle cykelture til indkøb, aflevering og afhentning af børn og andre gøremål tæller med.  Cyklistforbundet har masser af idéer og inspiration til cykelture, mens du arbejder hjemmefra.

Om kampagnen

Den landsdækkende kampagne ”VI CYKLER TIL ARBEJDE” ruller fra den 1.- 31. maj 2021.
Det er nemt at tilmelde sig Vi CYKLER TIL ARBEJDE. Man skal blot samle et hold af 2-16 kollegaer og tilmelde sig på kampagnens website www.vcta.dk.

Deltagerne kan vinde flotte landsdækkende præmier. Randers Cykelby støtter kampagnen med lokale præmier. En kulturel oplevelse på Værket, middage på en restaurant og biografture.