Danmarks Indsamling 2023 – vær med til at samle ind

Deltag i workshop eller book kommunens koordinatorer til et møde om deltagelse i indsamlingen.

Randers er værtsby for Danmarks Indsamling 2023. Det store landsdækkende show afholdes på Værket den 4. februar. I ugerne op til står Randers sammen om at hjælpe verdens sårbare børn og samler ind til indsamlingen. Skal du være med?

Krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn, klimakrise, fødevarekrise og corona-pandemi. Verden brænder, og konsekvenserne for verdens fattigste er fatale. Det er børnene, der betaler den højeste pris. Børn der bukker under for sulten. Børn der må undvære livsvigtige vacciner. Børn der mister skolegang og bliver fastholdt i fattigdom.

Derfor skal vi i Randers stå sammen om at hjælpe verdens sårbare børn og lave et fantastisk indsamlingsresultat, når Danmarks Indsamling løber af stablen i januar/februar 2023.

"Jeg er sikker på, at vi her kan samle alle de gode kræfter i hele Randers Kommune om at stå sammen og samle ind til verdens sårbare børn. De lokale idéer til indsamlinger fra skoler, foreninger, virksomheder, organisationer og borgere er meget vigtige, og samtidig kan vi i fællesskab vise resten af Danmark, at her er hjerterne varme og de hjælpende hænder mange," siger borgmester i Randers Kommune, Torben Hansen.

Randers Kommune er koordinator for "Randers hjælper sårbare børn" og har løbende tæt dialog med Danmarks Indsamlingen om de lokale tiltag. Har du brug for sparring, information eller dialog om netop din aktivitet i Danmarks Indsamling, eller har du brug for et oplæg om mulighederne i din organisation, så kan du booke koordinatorerne fra Randers Kommune. Skriv til danmarksindsamling@randers.dk for at lave en konkret aftale.

www.randers.dk/danmarksindsamling samler Randers Kommune løbende beskrivelser af forskellige koncepter, som lokale i Randers Kommune kan deltage i. Derudover kan du finde en liste med ideer og inspiration - som også løbende bliver opdateret. På hjemmesiden kan du også tilmelde dig en workshop den 29. november. Kom til workshoppen og hør hvordan du kan være med i indsamlingen og hvordan du kan få synlighed. Tilmeld dig senest fredag den 25. november.