De grønne frivillige mødes – vil du med?

De elsker naturen, de kan lide at gøre en forskel, og de er gode til at samarbejde. De grønne frivillige mødes den 30. april 2019 på Randers Naturcenter, og alle er velkomne til at møde op og høre mere om deres arbejde.

I Randers Kommune findes der et fantastisk korps af frivillige, der gør en stor indsats for naturen og de mennesker, der holder af at tilbringe tid under åben himmel.

De arbejder for eksempel med natur i midtbyen, på Nordre Fælled, i Naturpark Randers Fjord og på Randers Naturcenter. Her løser de opgaver som formidling, forskønnelse, tilsyn, affaldsindsamling, græsslåning, bidrag til fondsansøgninger, partnerskaber til nye projekter og meget mere.

”Vi sætter utrolig stor pris på de frivillige, der hjælper os på Randers Naturcenter med at holde åbent for borgerne om lørdagen i en stor del af sommerhalvåret. Det betyder meget for borgerne, der får flere muligheder for at benytte vores faciliteter,” fortæller Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Naturcenter.

Tirsdag d. 30. april kl. 15.00 mødes de frivillige naturkræfter på Randers Naturcenter, hvor alle interesserede kan møde op. Det er frivilligkoordinatorerne på naturområdet, der samler de hjælpende hænder og andre interesserede til fælles erfaringsudveksling og inspiration med kaffebord.

Det er Randers Kommune og Nordre Fælleds Venner, der står for arrangementet.