Delecykler hitter på virksomhed

Ansatte på Verdo i Randers har i et par måneder fået mere frisk luft og motion. De har nemlig lånt et par elcykler af Randers Cykelby, som de ruller rundt på til og fra jobbet, og når de skal til møder i Randers midtby i arbejdstiden:

Ansatte på Verdo er glade for at rulle rundt på lånte elcykler i og udenfor arbejdstid. Det er Anne Jørgensen, der sidder på bagagebægeret på elcyklen.

"Vi deler firmabiler og mødelokaler på Verdo. Derfor ligger det lige til højrebenet, at vi som energivirksomhed også deles om et miljøvenligt transportmiddel, der både giver de ansatte et afbræk i hverdagen med bevægelse og frisk luft, og samtidig sparer de ansattes tid med at finde parkeringspladser til bilen,"  forklarer projektleder Mia Blaabjerg fra Verdo.

Elcykler giver ansatte et ekstra skub

Virksomheden har lånt elcyklerne siden august måned. Det er meningen, at Verdo skal låne cyklerne frem til næste sommer. Det er energirådgiver Jonas Lassen glad for. Han er én af de mange ansatte på virksomheden, der ofte skifter firmabilen ud med en elcykel, når han skal til møder på Randers Havn:

"Det er super nemt og hurtigt at komme rundt på en elcykel til møder ude i byen. Det er desuden fedt få masser af frisk luft i en travl arbejdsdag og at blive skubbet op ad bakkerne, når jeg skal tilbage til jobbet,"  fortæller Jonas Lassen.

Der er også rift om de lånte elcykler efter arbejdstid. De ansatte kan booke cyklerne til hjemtransport og til fritidsbrug:

"Det er fantastisk at afprøve en elcykel via sit arbejde. Jeg overvejer faktisk selv at købe en elcykel, efter jeg har fået mulighed for at låne cyklen til og fra jobbet," fortæller Anne Jørgensen, receptionist på Verdo.  

Fakta

Randers Cykelby låner elcykler ud til borgere i Randers, der har mere end 5 kilometer til jobbet.

Læs mere om udlån af elcykler på www.randerscykelby.dk.