DermaPharm A/S vinder Randers Kommunes Erhvervspris

Randers Kommunes Erhvervspris 2020 går til DermaPharm A/S, der vinder prisen for at investere i medarbejderudvikling, viden og digitale muligheder. Prisen blev overrakt ved Erhvervslivets Nytårskur den 7. januar 2020.

Fra venstre er det fabriksdirektør Peter Bogh Lindgaard, adm. dir Mikkel Egelund Jensen og borgmester Torben Hansen. Prisen består i skulpturen "At løfte i flok" af skulptør Jan Agerbo

"Årets prisvinder har haft rigtig meget fart på de senere år og har i en årrække haft fokus på miljørigtige produkter, forskning og digitalisering. I dag er virksomheden markedsleder i Skandinavien inden for sit felt og tæller mere end 100 medarbejdere. Alligevel er virksomheden præget af en flad organisationskultur og oven i købet 100 procent danskejet, " sagde borgmester Torben Hansen umiddelbart inden han afslørede vinderen af Randers Kommunes Erhvervspris 2020. Det foregik ved kommunens nytårskur for erhvervslivet.

I udvælgelse af prismodtageren er der netop lagt vægt på virksomhedens evne til at inspirere og skabe resultater til gavn og glæde for hele kommunen.

DermaPharms fokus på at skabe miljørigtige produkter og på medarbejderudvikling og forskning er blandt forklaringerne på virksomhedens gode resultater og evne til at tiltrække tilstrækkeligt med kvalificerede medarbejdere.

"Samtidig er det en virksomhed der går op i at have et godt arbejdsmiljø og arbejder med social ansvarlighed. DermaPharm A/S står for meget af det, vi i Randers gerne vil forbindes med: Vedholdenhed, dygtighed, samarbejds- og virkelyst samt at gøre det lidt anderledes, og ikke mindst, så tænker DermaPharm bæredygtigt," sagde borgmester Torben Hansen.

Prisen, der består af skulpturen "At løfte i flok" af skulptør Jan Agerbo blev modtaget af direktør Mikkel Egelund Jensen og fabriksdirektør Peter Bogh Lindgaard fra DermaPharm A/S

"Vi er superglade og stolte af at have modtaget prisen. Det er fornemt, at der har været blik for vores virksomhed," sagde Mikkel Egelund Jensen som modtog prisen sammen med fabriksdirektør Peter Bogh Lindgaard.

FAKTA: 

DermaPharm A/S producerer milde og miljøvenlige plejeprodukter og hudpleje. Virksomheden har vundet flere priser for rene, certificerede hudplejeprodukter og lancerede i 2006 sit eget mærke, Derma. Det blev den første hudplejeserie som opnåede både Svanemærke og Astma-Allergi Danmarks mærke og senest også den økologiske Egocert-certificering og AllergyCertified-mærket. Virksomheden ligger i Fårup i Randers Kommune.

Randers Kommunes Erhvervspris

Siden 2015 har Randers Kommune uddelt erhvervsprisen. Vinderen bliver valgt af borgmesteren efter indstillinger fra forvaltningen.

Tidligere vindere:

2019: Confac A/S

2018: Fårup Beton A/S

2017: Innovation Living A/S

2016: A1 Consult

2015: DanDomain

Billedgalleri fra nytårskuren  

Udover erhvervsprisen var der ved nytårskuren fokus på FN's 17 verdensmål, hvor deltagerne kunne tilmelde sig et aktørmøde senere  på måneden . Der var oplæg af Jakob Christensen, COO & founder  af Lifeshelter ApS, under titlen  'Humanitært byggeri som kommerciel forretning'. Og Anders Ladekarl, generalsekretær, Dansk Røde Kors,   fortalte om organisationens arbejde.   Sidst men ikke mindst kunne deltagerne nyde et  nytårspotpourri af Randers Kammerorkester.  Deltagerne i nytårskuren kunne naturligvis også få tid til at netværke -  Klik på de enkelte fotos for at se dem.