Elever sang julen ind med traditionsrigt luciaoptog

Mandag den 13. december gik 3. klasses eleverne luciaoptog på Nørrevangsskolen. Eleverne havde øvet sig i at synge og gå luciaoptog i et par måneder:

Eleverne fra 3. klasserne på Nørrevangsskolen har øvet sig et par måneder i Luciasangen, som de nåede at synge den 13. december, inden eleverne skal hjem til fjernundervisning onsdag den 15. december.

"Vi har tradition for, at det er 3. klasses eleverne, der synger. På den årgang er elevernes stemmer endnu ikke gået i overgang, og eleverne er endnu ikke blevet generte. Elever på tredje årgang har fantastiske stemmer. De tør give den gas. Det er derfor en smuk og festlig juleoplevelse for alle elever på skolen," siger Nette Kristensen, lærer på Nørrevangsskolen.

Eleverne fra 3. klasserne nød at være en del af det traditionsrige juleoptog:

"Det har været sjovt og dejligt at være luciabrud.  Jeg har øvet mig meget på sangen, fordi jeg skulle gå forrest," fortæller Sabrina fra 3.A.

Luciaoptog inden onlineundervisning

Skoleleder Martin Hyldgaard Larsen fulgtes med 3. klasses eleverne rundt på skolen: Han var meget tilfreds med, at skolen kunne nå at lave et luciaoptog inden den 15. december, hvor eleverne skal have fjernundervisning på grund af coronarestriktioner:

"Luciaoptoget skaber julestemning, fællesskabsfølelse og glæde for alle elever. Vi er derfor meget glade for, at vi nåede at lave luciaoptog, inden eleverne skal have online-undervisning fra den 15. december".

Eleverne gik rundt på hele skolen og skabte julestemning.