Erik Mouritsen konstitueres som direktør for Social og Arbejdsmarked

1. februar 2020 bliver vicekommunaldirektør og direktør for Sundhed, Kultur og Omsorg Erik Mouritsen også midlertidigt direktør for Social og Arbejdsmarked. Det har byrådet besluttet på mødet den 13. januar 2020.

Erik Mouritsen bliver fungerende direktør for Social og Arbejdsmarked, når den nuværende direktør Steinar Eggen Kristensen fratræder med udgangen af januar 2020. Det besluttede byrådet på mødet den 13. januar 2020.

Steinar Eggen Kristensen fratræder, da han har fået nyt job som kommunaldirektør i Hedensted Kommune. Og Erik Mouritsen vil med udnævnelsen fungere som direktør for Social og Arbejdsmarked indtil, der er fundet en ny til posten.

”Jeg er glad for, at Erik Mouritsen har takket ja til at stå i spidsen for Social og Arbejdsmarked i de kommende måneder. Erik er en erfaren direktør, som er vellidt både blandt medarbejdere og politikere. Og det har stor betydning, at der er ro og sikker drift på området ikke mindst, mens processen med at ansætte  en ny direktør er i gang” siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt.

Erik Mouritsen er i forvejen vicekommunaldirektør og direktør for Sundhed, Kultur og Omsorg. Og han har tidligere været konstitueret som direktør for en række af kommunens forvaltningsområder. Sidste år kunne han desuden fejre 25 års jubilæum som direktør i Randers Kommune.

Randers Kommune forventer, at der er ansat en ny direktør for Social og Arbejdsmarked i maj 2020.