Fem gange fællessang med Korby Randers

Vi kan ikke være fysisk sammen, og derfor bidrager Korby Randers nu til online fællesskaber med fem gange fællessang fra 1.-5. marts.

Som led i at en række kulturinstitutioner og foreninger sammen med Randers Kommune arrangerer en række online begivenheder for at fremme fællesskabet, vil Korby Randers tilbyde fem gange online fællessang fra 1.-5. marts 2021 kl. 16.30. Her kan alle blot gå Randers Biblioteks Facebook-side og være med.

Og til online fællessang er det nødvendigt at have et kor, at synge sammen med.  Tirsdag 16. februar var derfor en  en intens optage-dag af sange som 'Godmorgen lille land', 'Den blå anemone', 'Lyse nætter', og 'Åbent landskab'. 

"At synge sammen er en helt særlig oplevelse. Vi forventer ikke, at det er muligt at mødes mange i starten af marts, og derfor vil vi gerne tilbyde online fællessang til alle, som har lyst Det bliver sjovt, i fællesskab og en kæmpe opgave som vi gerne påtager os," fortæller Peter Sabroe, koordinator på fællessang og bestyrelsesmedlem i Korby Randers.

For at leve op til corona-restriktionerne medvirker der fem personer til hver optagelse, som er korister, akkompagnatører, en filmmand og en koordinator.