Festival og markedsdag i Udbyhøj knækker cancer

6.- 7. august 2021: Udbyhøj Lystbådehavn gør klar til et par festlige dage, hvor alt overskud ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelses Knæk Cancer-projekt.

Luftfoto fra en tidligere festival på Udbyhøj Lystbådehavn

Lokale borgere og foreninger i Udbyhøj har med støtte fra private sponsorer og Randers Kommune på kort tid stablet et program på benene. Fredag aften og lørdagen igennem vil der være alt fra banko, kræmmermarked, bluesaften og fællesspisning på Udbyhøj Lystbådehavn.

”Arrangementet er en del af sommerens aktiviteter på havnen. Vi trænger til en fest, og så er det win-win, at vi kan støtte et godt formål samtidig. Vi er alle berørt af kræft på den ene eller anden måde. Det handler om at stå sammen og få knækket koden til den sygdom. Vi samler ind og mindes alle dem, der har tabt kampen. Samtidig skal vi løfte dem som kæmper kampen lige nu, ”siger Tanja Møller, der er en af de lokale initiativtagere.

Festen begynder med fællesspisning og stort banko fredag aften i et opsat telt på havnen med start kl. 17.30. Tilmelding til denne del af arrangementet kan ske ved at kontakte en anden af initiativtagerne, Anna Mette Hansen, på mobil 2122 1990.

Lørdag formiddag kl. 11 åbner kræmmermarkedet, der vil være forskellige aktiviteter til både børn og voksne – blandt andet ansigtsmaling, det muntre køkken og opvisning med hurtige biler som Ford Mustang og Chevrolet, der folder sig ud i disciplinen Drifting. Kl. 12 åbner baren i teltet og der er slag af kaffe og kage. På havnen bliver der også solgt lidt til maven i løbet af dagen, når 'Mariehønen' holder åben. Kl. 14 er der musik, trylleri og humor fra Nordjyllands sjoveste mand, Steve Hart.  

Dagen slutter Kl. 18 med fællesspisning og efterfølgende bluesaften med '4 x Hjort' i teltet.  Billetter til arrangementet i teltet lørdag aften koster 150 kroner og kan købes ved at kontakte Tanja Møller på telefon 2653 0827, hverdage mellem kl. 16-18 til og med den 4. august. Der er begrænsende antal pladser.