Festlig fejring af nyt navn til dagtilbud

Den tidligere selvejende institution Lions Børnehus blev sidste efterår overdraget til Randers Kommune. Nu hedder institutionen Børnehuset Lervangen, og det nye navn blev fredag (17/1) fejret af personale, børn og forældre.

Der var gang i både bål, taler og musik, da Børnehuset Lervangen fredag (17/1) fejrede sit nye navn med en navnefest for daginstitutionens personale, børn og forældre.

Daginstitutionen hed før Lions Børnehus, men skiftede navn, da den nu tidligere selvejende institution den 1. september 2019 blev overdraget til Randers kommune som kommunal institution.

Festen var dermed også markering af en ny start og en mulighed for at forældre, ledelse og nyt personale kunne hilse på hinanden.

Navnefesten blev holdt i institutionens ”Måneskinspark”, hvor Anders Buhl Christensen, der er formand for børne- og familieudvalget klippede den røde snor sammen med en af børnehavens drenge. Ny konstitueret pædagogisk leder Gitte Thunbo holdt en velkomsttale og også Anders Buhl Christensen sagde et par ord.

Både børn og forældre var inviteret til festen, der blev holdt i fantastisk vejr. Musikken blev leveret af Michael Bach og med hjælp fra to pædagoger fra dagtilbuddets udegruppe i Jennumparken, var der bål hvor der blev varmet kakao. Der blev spist fastelavnsboller, og der blev produceret kæmpe sæbebobler, bygget huler og danset til musikken. Alt i alt en hyggelig eftermiddag med god stemning og opbakning fra forældrene.