Fjordløbet ruller igen med tilskud til børn og unge

Søndag den 15. august skydes det traditionsrige cykelløb Fjordløbet atter i gang efter en corona-pause. Randers Cykelby bakker op om løbet ved at betale halvdelen af billetprisen til børn og unge under 16 år.

Så ruller Fjordløbet igen søndag den 15. august.

Sædvanen tro begynde Randers Festuge med masser af fart og bevægelse, når store og små cyklister springer i sadlen til Fjordløbet:

” Vi har set frem til igen at kunne byde cyklister velkommen tilbage til Fjordløbet. Vi er meget glade for, at Randers Cykelby igen i år bakker op om løbet, så endnu flere familier med børn forhåbentligt bliver motiveret til at deltage i Fjordløbet,”  siger Jørgen Schmidt, formand for Randers Cykleklub

Aktiviteter for børn og voksne

Ved start og mål-området på Jens Otto Krags Plads, står Randers Cykelby klar med cykelaktiviteter til børn og diætister, der måler deltagernes bodyage:

”Vi glæder os til at se både børn og voksne til Fjordløbet. Det er jo en unik mulighed for hele familien til at være sammen i bevægelse om en masse flotte naturoplevelser. Efter løbet håber vi at se mange børn og voksne på vores aktivitetsstand,”  siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby

Fakta

Fjordløbet afholdes søndag den 15.august. Tilmelding og ruter på fjordloebet-randers.dk.

Tilmelding fra den 15. juli.

Etaperne er på henholdsvis 20, 35, 58 og 107 kilometer.