Friske ingeniører er klar til cykelkampagne

En flok aktive ansatte ved ingeniørvirksomheden Poul Tarp A/S i Randers er klar til at springe på cyklerne i september måned. De deltager i den landsdækkende kampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE. Kampagnen er flyttet fra maj til september på grund af COVID-19. Flytningen af kampagnen ser de ansatte som en fordel:

De aktive ingeniører fra ingeniørfirmaet Poul Tarp er klar til at springe på cyklerne i september. I forbindelse med kampagnen deler et par ansatte af de ansatte i virksomheden saddelovertræk ud til morgenfriske cyklister onsdag den 19. august fra klokken 07.30 til klokken 08.00 på Stibroen øst for Randersbro. Det er Vivi Nielsen i den røde frakke på billedet. Direktør Poul Tarp står yderst venstre i billedet.

"Selvom solen skinner mere i maj, er morgenerne ofte kolde, når man skal tidligt afsted til arbejde. Derfor er vi glade for, at kampagnen er flyttet til september, hvor det er varmere om morgenen," siger Vivi Nielsen, der er holdkaptajn i kampagneperioden og er ansat ved Ingeniørvirksomheden Poul Tarp A/S.

Cyklen booster konditionen

Kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE ruller hvert år på mange arbejdspladser i hele Danmark. Formålet med kampagnen er at få flere til at springe på jernhesten til jobbet. Virksomheden Poul Tarp A/S har deltaget i kampagnen i flere år:  

"Som de øvrige ansatte her på arbejdspladsen, sidder jeg foran en computerskærm en stor del af min arbejdsdag. Derfor er det skønt at starte dagen på cykel med masser af frisk luft. Det giver mere energi og velvære i dagligdagen. Cykling er sundt og godt for miljøet, så selvfølgelig bakker virksomheden op om kampagnen ved at betale de ansattes deltagergebyr," siger direktør Poul Tarp, fra virksomheden Poul Tarp A/S.

Holdkaptajnen Vivi Nielsen solgte for et par år siden sin bil og investerede i stedet i en elcykel, som hun suser rundt på til og fra jobbet:

"Jeg håber, at kampagnen skubber endnu flere af mine kollegaer i sadlen, for cyklen er et dejligt nemt transportmiddel. Man kommer hurtigere frem i bytrafikken på en cykel end i en bil. Desuden forurener cyklen ikke, og man er fri for at bruge sin fritid i et træningslokale, fordi konditionen bliver boostet på cyklen," siger Vivi Nielsen.

Fakta

Den landsdækkende kampagne ”VI CYKLER TIL ARBEJDE” ruller fra den 1.- 30. september 2020.

Det er nemt at tilmelde sig Vi CYKLER TIL ARBEJDE. Man skal blot samle et hold af 2-16 kollegaer og tilmelde sig på kampagnens website www.vcta.dk.

Deltagerne kan vinde flotte landsdækkende præmier. Randers Cykelby støtter kampagnen med lokale præmier. En kulturel oplevelse på Værket, middage på en restaurant og biografture.

Uddeling af gratis saddelovertræk

Som led i cykelkampagnen deler ansatte fra virksomheden Poul Tarp saddelovertræk ud til morgenfriske cyklister. Det sker onsdag morgen den 19. august fra klokken 7.15-8.15 på Stibroen øst for Randers Bro

CSR rapport sundhed, miljø og klima

Som noget nyt tilbyder Cyklistforbundet de deltagende virksomheder en samlet individuel CSR rapport over virksomhedens opnåede effekter af VI CYKLER TIL ARBEJDE målt på medarbejdersundhed, miljø og klima.