Fyraftensmøde om paragraf 18 midler

Frivillige foreninger i Randers Kommune er inviteret til fyraftensmøde om paragraf 18 midler torsdag den 5. januar 2023 fra kl. 17-19. Det er Randers Kommunes socialafdeling, som har indkaldt til mødet i samarbejde med Frivilligværket.

Hvert år uddeler Randers Kommune 1,5-1,8 millioner kroner til foreninger, klubber, netværk og andre grupper, som udfører frivilligt socialt arbejde. Det er de såkaldte paragraf 18 midler.

"Vi håber at se en masse lokale frivillige foreninger til vores fyraftensmøde, så vi har muligheden for at tale sammen om betingelserne for paragraf 18 midlerne, og hvordan rammerne er for at bevillige midlerne til de, som udfører frivilligt socialt arbejde," siger Helene Bækmark, direktør for Social og Arbejdsmarked i Randers Kommune.

Foreningerne vil på mødet få mulighed for at høre om målgrupper og kriterier for tildeling af paragraf 18 midler samt at stille spørgsmål til paragraf 18 ansøgninger.

Paragraf 18 midlerne er økonomiske tilskud, som Randers Kommune ifølge §18 i Lov om social service skal stille til rådighed for foreninger, som udfører frivilligt socialt arbejde. Tilskud fra paragraf 18 midlerne bevilges af Randers Kommunes socialudvalg.

Tilmelding, hvor og hvornår

Da der er forplejning til arrangementet, er tilmeldingsfrist til mødet senest onsdag den 21. december 2022. Tilmelding sker på e-mail til Herdis.Brounbjerg.Bennedsgaard@randers.dk

Mødet afholdes torsdag den 5. januar 2023 fra kl. 17-19 i lokale D.2.58 på Laksetorvet 1, 8900 Randers C

Du kan læse mere om §18 midler og kriterier for at ansøge på Frivilligværkets hjemmeside.