Golf-intro i Randers Fjord Golfklub

Gratis tre-måneders golf-forløb med opstart d. 5. maj.

Trænger du til at komme i gang med at være aktiv og få mere motion ind i hverdagen? Så tilbyder Randers Fjord Golfklub et gratis tre måneders golf-forløb med opstart d. 5. maj 2022.  Du kommer til at spille på en bane der er beliggende i en smuk natur mellem Randers og Mariager fjorde få km
nordøst for Randers. Banerne, der grænser op til Støvringgaard Skov, har brede åbne udsigter og fra enkelte af hullerne ses endda et glimt af Randers Fjord.

Du bliver en del af et fællesskab med andre på intro-holdet, men bliver samtidig en del af hele klubben. Efter træning er der mulighed for socialt samvær og hygge, i og omkring klubhuset. På golf-intro bliver du introduceret til golf og golfspillet i nogle trygge rammer. Der er tilknyttet en træner på holdet.

Trænerne vil give et indblik i regler, udstyr og give instruktion i spillet golf. Du opnår derved et indblik i spillet, og bliver klar til selv at gå på banen. Forløbet er for voksne, og for dig som trænger til at få mere aktivitet ind i hverdagen.

Golf-forløbet arrangeres i et samarbejde med Randers Kommunes Bevæg Dig For Livet-initiativ. 

Tid: 
Torsdag d. 5. maj kl. 14-16.30.
Herefter hver torsdag samme tidspunkt.

Sted:
Randers Fjord Golfklub
Murhusbakken 21, Støvring
8930 Randers NØ.

Praktisk:
Tilmelding til Randers Fjord Golfklub på info@rfgk.dk

Du bliver en del af et hold på 20 deltagere.
Tilmelding efter først-til-mølle princippet.

Det kræver ingen forudgående kendskab til golf.

Der er låneudstyr til rådighed.

Forløbet er gratis