Grøn Borgergruppe for voksne mænd?

Grøn Borgergruppe for voksne mænd? 18. september kl. 12:00 - 15:00 i Lions lokale i kulturhuset i Langå. Er du klar til et aktivt seniorliv, og kunne du tænke dig at være med i et fællesskab med jævnaldrende mænd (60+) omkring miljø, klima og energi i Langå? Så kom til opstartsmøde i Grønne Borgergrupper 60+.

Du kan sammen med andre jævnaldrende i Langå skabe praktiske løsninger til den grønne omstilling gennem en ”Grøn Borgergruppe”. Måske vil I starte en reparationscafé for elektronik eller cykelværksted? Måske har I en god idé til at lave bedre genbrug? Eller noget helt tredje? Ideerne og mulighederne er mange.

Til vores herrefrokost vil vi gerne se dig, der vil være med til at starte noget nyt op. Der er både behov for dig, der vil lede og planlægge, dig der er praktisk anlagt – eller dig der bare har nogle timer til overs. Der vil være et inspirerende oplæg og vi serverer smørrebrød og kaffe/vand.

Grønne Borgergrupper støttes af VedvarendeEnergi, og gruppen får en årlig pulje på 25.000 kr. i 2018-2019 til aktiviteter.

Læs mere her