Indstil din kandidat til Årets Randersborger 2019

Hvem har gjort noget særligt for Randers i det seneste år? Årets Randersborger skal kåres, og nu kan alle randrusianere indsende deres forslag til kandidater.

Jens Skovgaard Pedersen, vinavler fra Cold Hand Winery - Mikael Qvist Rørsted, leder af Værket i Randers - Claus Ørsted, cykelsmed og ildsjæl i det lokale kunstmiljø - Peter Westphael, leder af Randers EgnsTeater - Preben Larsen, tidligere eventchef og initiativtager til Fjordløbet. De har alle tidligere modtaget hæder som Årets Randersborger, men hvem skal modtage prisen i år?

Årets Randersborger er en hæderspris som gives til en person, som har gjort noget særligt for Randers og skabt positiv udvikling i byen. Det kan være inden for erhvervslivet, idræt, kultur, ungdom, ældre, musik, byudvikling eller andet.

Titlen har været uddelt siden 1977, og den blev sidste år givet til Jens Skovgaard Pedersen, som er en æblevin-producent fra Randers, som har vundet hæder verden over.

Det er randrusianerne, som selv er med til at bestemme, hvem der skal kandidere til prisen. Der er åben for indstilling af kandidater i perioden 27. maj til 11. juni via en formular på randers.dk. I formularen indtaster du navnet på din kandidat med en kort begrundelse. 

Randersborger-Komitéen vurderer alle kandidater og står for den endelige udvælgelse.  

Komitéen består af fem byrådsmedlemmer, repræsentanter fra VisitRanders, Erhverv Randers, Kulturelt Samvirke og Samvirkende Idrætsklubber i Randers (SIKR).

Den endelige kåring af Årets Randersborger sker ved åbningen af Randers Festuge den 9. august.

Indstil din kandidat her fra den 27. maj