Indvielse af Nellemann: Den røde træningselastik blev klippet

Onsdag d. 9 september fejrede omsorgsområdet de nye lokaler i Nellemannbygningen med indvielse og åbent hus.

Fatma var en glad og stolt udvalgsformand, da hun klippede den røde træningselastik til det nye genoptræningshus i Nellemann-bygningen: "Vi er rigtig stolte over at ældreområdet kan byde borgere ind i så fantastiske rammer. Et hus som nu summer af liv, og vi glæder os til at byde jer alle velkommen." Foto: Nanna Lindhard

I det gamle bilhus over for Randers Regnskov kan man nu finde genoptræningsfaciliteter, en sundhedsklinik og en forskellige rådgivningsfunktioner. Omsorgsområdet indviede de nye lokaler med rundvisning, musik og tale af Fatma Cetinkaya, formand for omsorgsudvalget.

I stueplan med adgang fra Tørvebryggen og Hospitalsgade ligger genoptræningsfaciliteterne. Her afvikles både hold og individuelle genoptræningsindsatser. Der bliver også mulighed for fremvisning af hjælpemidler og velfærdsteknologi, og der vil være lokaler til foreningsarbejde, som kan supplere kommunens tilbud.

Fatma Cetinkaya takkede alle, som har gjort det muligt, og ikke mindst de, som har været med til at udfylde rammerne og opbygge nye samarbejdsrelationer.

Udvalgsformanden foretog desuden den officielle indvielsen ved at klippe – ikke snoren – men elastikken, som her symbolisere træning, aktivitet og livskvalitet; og det med et ønske om alt godt i fremtiden i de nye rammer.