Inge Lise fejrede jubilæum i ældrebolig med en helikoptertur

Inge Lise Christensen har boet i 15 år på ældrecenteret Svaleparken i Randers Kommune. Her fortæller hendes datter, Marianne Simonsen, om den specielle fejring af jubilæet.

Her sidder Inge Lise sammen med centerleder af Svaleparken, Gitte Gregersen.

Inge Lise Christensen kunne torsdag den 15. september fejre 15-års jubilæum som beboer i Svaleparken i Assentoft.

Hun blev som ung spået, at hun på sine gamle dage ville have det rigtig godt, og spørger man til det, synes hun også selv, at hun bor det bedste sted, man kan bo. Hun nyder aktiviteterne, som bliver arrangeret i Svaleparken for beboerne – mandagssang, kreativt værksted, torsdagsbanko, gudstjenester og ”Fredag med Helga” ligesom den daglige frokost i ”caféen” også nydes.

Dog vil Inge Lise helst have kartofler til sin mad. Det der med ris og pasta synes hun, er noget rod.

Inge Lise fandt for nogle måneder siden på, at der skulle ske noget anderledes nu, hvor hun har 15 års ”jubilæum” med at bo i Svaleparken, og Inge Lises familie fik arrangeret en helikoptertur fra Randers til Silkeborg, så hun kunne se sin barndomsby ovenfra. Himmelbjerget blev også overfløjet, inden turen gik tilbage til Randers flyveplads.

På selve jubilæumsdagen blev Inge Lise overrasket af sine naboer og personalet på Svaleparken med formiddagskaffe og kage for at fejre dagen.

Teksten er skrevet af Inge Lises datter, Marianne Simonsen. 

Her flyver Inge Lise i helikopteren.