Job- og elevmesse vender tilbage

På Kloge Hænder Messen fredag den 17. marts 2023 kan du møde cirka 50 lokale virksomheder inden for anlæg, auto, byggeri, industri, lager, produktion og transport - og måske finde dit næste job eller en læreplads.

"I Randers er der mange muligheder for at arbejde inden for byggeri, industri og transport eksempelvis. Vi håber på mange interesserede deltagere, som gerne vil blive klogere på deres muligheder for at starte eller fortsætte karrieren i Randers. Deltagerne kan møde et bredt udvalg af lokale virksomheder, der alle søger nye medarbejdere eller lærlinge," siger Bo Vestergaard, formand for Beskæftigelsesudvalget i Randers Kommune.

Entreprenørvirksomheden Arkil deltager endnu engang i messen for at netværke og rekruttere nye medarbejdere.

"Vi deltager, fordi vi hele tiden er interesseret i at få nye mennesker ind i vores virksomhed og forhåbentligt finde nogle lærlinge. I en digital tidsalder er Kloge Hænder Messen en god mulighed for at møde kandidaterne og kigge hinanden i øjnene og få en uformel snak. Samtidigt er det altid spændende at netværke med de andre virksomheder og få lidt information om, hvad der rør sig hos dem," siger Svend Jørgensen, projektchef hos Arkil.

Messen er arrangeret af Dansk Industri, Amtsavisen, 3F, Dansk Metal, Tradium, Business Randers, Jobcenter Randers og Ungdommens Uddannelsesvejledning (UUR) i Randers Kommune.

Hvor og hvornår

Fredag den 17. marts 2023 klokken 09.00 til 12.00 hos Thortrans, Frederiksdalvej 14, 8940 Randers SV.

Tilmelding sker på www.randers.dk/klogehænder. Medbring gerne CV og eventuelt ansøgninger.

Virksomheder, som gerne vil deltage i messen, kan tilmelde sig på www.randers.dk/khvirk. Deadline for virksomhedstilmelding 10. marts.