Jobbanken lukker: Tak til jer der var med

COVID-19-jobbanken i Randers Kommune lukker ned, da der ikke længere er behov for et større antal tilkaldevikarer til coronaramte institutioner.

”Vi vil gerne sige tak til alle, der tilmeldte sig jobbanken. Både til dem, der har været ude i job på grund af COVID-19-udbrud, og dem, der har stået stand by. Det har været en fantastisk hjælp og skabt en stor tryghed, at så mange var klar til træde til,” siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

I foråret 2020 oprettede Randers Kommune en COVID-19-jobbank over personer, der kunne træde til, hvis der var smitteudbrud i en institution, et bosted, en skole eller et ældrecenter og mange medarbejdere skulle hjem i karantæne.

Knap 400 personer tilmeldte sig i jobbanken, der har været aktiv af to omgange; sidst siden efteråret 2020, hvor smittetallene steg igen. På grund af vaccinationsprogrammet og et generelt fald i antallet af coronasmittede, har krisestyregruppen i Randers Kommune besluttet at lukke COVID-19-jobbanken.

For medlemmer af jobbanken, der ikke har et ordinært job, er der nu ledige stillinger som sommervikarer i omsorgs- og socialområdet i Randers Kommune.