Juleeventyr med telefonen på Nordre Fælled

Frisk luft og afstand. Det er der masser af på Nordre Fælled. Men vidste du, at området også er hjemsted for et vaskeægte juleeventyr med en gratis app på telefonen?

Rekrutterne Amir, Ole og Ellen skal på en tophemmelig julemission på Nordre Fælled, og du kan komme med! De skal opdrive en enhed lumske drillenisser, der er stukket af med generalens nøgle til bunkeren. Og det er ikke så godt, for i bunkeren er alle regimentets julegaver, mad og julegodter til deres julefest! De tre rekrutters opgave er altså at redde julen.

Vil du med? Det eneste, du skal gøre, er at hente appen Natureventyr på din eller dine forældres telefon, og så skal du finde eventyret ”Rekrutternes tophemmelige julemission”. Så er du i gang!

Eventyret starter ved Myretuen på Nordre Fælled. Den ligger for enden af Kompagnivej, og her er der både toilet, madpakkefaciliteter og parkeringsplads.

Appen guider jer rundt på en tur gennem Nordre Fælled på knap to kilometer. På turen kommer I også fordi en naturlegeplads og et bålhus. Stigerne er bredde, og terrænet er jævnt, så man kan sagtens tage både barnevogn og bedstemor med.

Med en telefon i hånden kommer man nemt rundt, og appen er let at navigere i. Turen tager cirka en time, og det bedste af det hele er, at I kan nyde naturen og holde god afstand samtidig. Og når I er færdige på Nordre Fælled, kan I jo køre videre til Doktorparken og Udbyhøj, hvor der også ligger spændende natureventyr og venter.

Natureventyr-appen er gratis, så det er bare med at komme i gang. God fornøjelse! 

Læs mere om app'en Natureventyr

App'en er udviklet i samarbejde med DGI. Målet er at gøre det nemt for børnefamilier at tage på eventyr i naturen ved at tilbyde en færdigpakket oplevelse. Vælg din destination, blev guidet frem til start og gå ombord i et skønt og aktivt eventyr. Det er kort sagt opskriften til at bruge den nye app. Randers Kommune er gået med i samarbejdet som en del af indsatsen som visionskommune under 'Bevæg dig for livet'