Kom til ’Leg på is for familier’

Randers Skøjtebane og ’Bevæg dig for livet – Randers’ inviterer til en gratis skøjteoplevelse for hele familien. Du kan nu tilmelde dig til en legende søndag på isen. Der er ’Leg på is for familier’ den 26. januar, kl. 10-11.30.

Omkring 23.000 kommer og skøjter på Skøjtebanen Randers hver eneste sæson. Det er en populær vinteraktivitet, men også en overset sport, mener Jesper Jakobsen, projektleder på Bevæg dig for livet i Randers Kommune.

Hver eneste dag arbejder han for at højne folkesundheden, og for at borgere i Randers Kommune skal bevæge sig noget mere. Noget af det, han er optaget af, er, at når man oplever bevægelse som leg, bliver det meget sjovere – og det bliver effekten af motionen ikke ringere af, skulle han hilse og sige:

”Skøjteløb er en leg. Hverken børn eller voksne opfatter det som løb, men det er det faktisk - på den sjove måde.”

Noget af det mest motiverende for at komme i gang med at røre sig er desuden fællesskabet. Når man gør noget sammen med andre, fx sin familie, er det lettere at komme i tøjet, ud ad døren og finde lysten til at være aktiv.

”Derfor inviterer vi familier med børn med på skøjtebanen – vi skal have mor og far i på skøjterne, så de kan være med i legen og starte søndagen med at grine og få god motion sammen,” lyder det fra Jesper Jakobsen.

Fakta: Sådan kan du være med
Søndag den 26. januar kl. 10.00-11.30 står frivillige instruktører klar til at guide jer i sjove familieaktiviteter på skøjtebanen. Samtidig får du forslag til, hvordan du kan bruge skøjteløbet som et supplement til din normale motionsaktivitet. Det foregår på Skøjtebanen Randers, Jens Otto Krags Plads, 8900 Randers C.

Det et gratis at deltage, men kræver tilmelding på: 86438688 / aw@undervaerket.dk

Tilbuddet er et samarbejde mellem Underværket og Bevæg dig for livet.
Bevæg dig for livet er et nationalt samarbejde med et mål: Danmark skal være verdens mest aktive nation. Bevæg dig for livet er et samarbejde med 20 danske kommuner – herunder Randers, Danmarks Idrætsforbund og DGI. På landsplan er projektet støttet af TrygFonden og Nordea-fonden. Læs mere på www.bevægdigranders.dk