Kulinarisk krebsetur ved Alling Å

Lørdag den 21. september fra kl. 14 står Randers Kommune bag et arrangement i bålhuset på shelterpladsen syd for Årslev: "Kan vi redde en truet art? Kom og hør om og smag på den invasive signalkrebs, som er en stor trussel for flodkrebsen i Alling Å."

På dagen kan du være med til sammen med signalkrebsegruppen og eventkokken Jakob Guldhammer at røgte tejnerne og få smagsprøver på signalkrebs tilberedt over bål ved den genslyngede Alling Å.

Tilmelding til arrangementet er nødvendig til Hanne Wind-Larsen på e-mail hwl@randers.dk senest mandag den 16. september.

Mødested lørdag den 21. september er shelterpladsen ved Årslev/Alling Å, Kallehavevej, 8900 Randers SØ. Brug eventuelt følgende koordinater: Google Maps 56.393385, 10.144826 Kallehavevej, 8960 Randers SØ.

Der er parkeringsmulighed ved Årslev Forsamlingshus, Hørningvej 6, 8900 Randers SØ. Det tager ca. 15 minutter at gå til shelteret herfra. Det er ikke muligt at køre frem til shelteret.
Medbring tøj til vejret og fodtøj, der kan tåle at blive vådt - plus egne drikkevarer og 25 kroner til mad pr. deltager.

Turleder er Knud Erik Vindum, Årslev og Hanne Wind-Larsen, Randers Kommune. Yderligere info kan fås hos Hanne Wind-Larsen på e-mail hwl@randers.dk eller tlf. 8915 1686.