Lær mere om dit lokalområde. Discover the locals

Tværkulturelt arrangement hjælper danske og internationale borgere ind i kultur- og idrætsliv i Randers

Discover the locals var et festligt arrangement, da det i marts 2022 blev aholdt på Underværkret med over 60 deltagere. Foto: Headstart

Underværket åbner dørene for en underholdende aften den 14. september 2022 kl. 17-19.30. Her får danske og internationale borgere indblik i et udvalg af byens mange tilbud

Danske og internationale randrusianere skal i højere grad samles om byens mange tilbud. Det er baggrunden for, at Randers Kommune sammen med en række lokale aktører inviterer til et kig ind i udvalgte dele af byens forenings- og kulturliv. Arrangementet med navn ”Discover the Locals” blev med over 60 deltagere afholdt tilbage i marts 2022 og var en succes. Nu gentages arrangementet, og arrangørerne glæder sig til endnu engang at byde velkommen. 

”Randers Kommune favner et rigt kultur- og idrætsliv – og det liv vil vi gerne introducere til endnu flere. Vi inviterer derfor alle borgere, der har lyst til at lære deres by bedre at kende til en aften, hvor de sammen kan blive klogere på alt det, Randers har et tilbyde,” fortæller Randers Kommunes borgmester Torben Hansen.

Oplev byen sammen

Eventet ved navn ”Discover the Locals” arrangeres sammen med en række lokale partnere samt EU-initiativet Headstart, der hjælper erhvervslivet med at tage imod internationale medarbejdere.

Det foregår onsdag den 14. september klokken 17.00 – 19.30 på Underværket.  I løbet af aftenen lytter deltagerne til inspirerende oplæg fra et udvalg af byens kultur- og foreningsliv – det hele foregår på engelsk og henvender sig både til danskere og byens internationale borgere, der gerne vil lære deres by bedre at kende.

”I Randers har vi et aktivt erhvervsliv, som i stigende grad rekrutterer og har brug for international arbejdskraft. Med det kommende arrangement bakker vi op om de mange internationale medarbejdere på byens arbejdspladser, som vi gerne vil hjælpe godt i gang i lokalsamfundet,” siger Torben Hansen.

Netop engagementet i lokalsamfundet kan være afgørende for, om virksomheder kan holde på deres medarbejdere. Det fortæller programleder fra Headstart Stinne Bille.

Fakta og tilmelding

Onsdag 14. september 2022 kl 17.00-19.30 på Underværket. 
Oplæg fra blandt andre Randers Rethinker, RGF, Growing Gospel, Kaosambassaden, Kulturhuset med mere.

Tilmelding til "Discover the locals"