Landdistriktsudvalget besøgte Enslev

Randers Kommunes landdistriktsudvalg har besluttet, at man til hvert andet udvalgsmøde vil fortsætte den gode dialog mellem Randers Kommune og kommunens store landdistrikt med 89 landsbyer og ca. 35.000 borgere.

På udvalgets møde d. 6. februar 2018 besøgte man landsbyen Enslev, hvor lokale repræsentanter startede med at præsentere byen via en frisk gåtur. Her præsenterede borgerne i Enslev medlemmerne i landdistriktsudvalget for ønsker til forskellige trafikale forbedringer. Der var også et stort ønske om at Randers Kommune ville bistå med at gøre noget ved den forfaldne Enslev Skole.

De lokale borgere fortalte også om den store lokale gevinst man har haft ud af at få renoveret forsamlingshuset og få etableret den imponerende flotte legeplads. Det har betydet masser af aktiviteter i byen, og i store dele af året kommer der gæster udefra, der benytter de bynære shelters, legepladsen og forsamlingshuset.

Efter en halv times tid trak selskabet ind i forsamlingshuset, hvor Jan, der er formand for forsamlingshuset, fortalte om forsamlingshuset, Enslev og ønskerne til fremtiden. Bagefter fortsatte udvalget deres ordinære udvalgsmøde i forsamlingshuset.

Ønsker du og din landsby at få besøg af landdistriktsudvalget, er du altid velkommen til at kontakte Randers Kommune på landdistriktsservice@randers.dk.