Landsbypuljen åbner for ansøgninger 8. oktober 2018

Landdistriktsudvalget i Randers Kommune indkalder ansøgninger til næste runde i Landsbypuljen, hvor det igen vil være muligt også at søge om midler til borgerbudgettering. Der er ansøgningsfrist d. 8. oktober kl. 12.00. Formålet er at støtte initiativer, der skaber udvikling i Randers Kommunes landsbyer og landdistrikter.

Landsbypuljen ansøges via et ansøgningsskema som du finder via linket nederst på siden. Sammen med ansøgningsskemaet, findes også de gældende retningslinjer for ansøgning og tilskud.

Der kan søges mellem 5.000 og 150.000 kr., til hel eller delvis finansiering af projekter, til initiativer der skaber udvikling i Randers Kommunes landsbyer og landdistrikter.

Ønsker man at søge støtte til borgerbudgettering, søger man landsbypuljen, i forbindelse med de to årlige ansøgningsrunder. Der er ikke midler øremærket til borgerbudgettering, så man søger altså på lige fod med alle andre projekter. Landsbysammenslutninger kan søge 100.000 kr., mens enkelte landsbyer kan søge 50.000 kr.

Vil du vide mere om landsbypuljen, så klik her