Løb med til Sydbyens Skoleløb onsdag den 15. maj

Traditionen tro inviterer Tirsdalens Skole, Søndermarkskolen og Kristrup Skole igen i år til Sydbyens Skoleløb onsdag den 15. maj 2019 kl. 16.30-20.00. Både elever, forældre og bedsteforældre er inviteret til at deltage – og der er ruter fra 1-10 kilometer.

Sydbyens Skoler gentager de sidste års succeser med Sydbyløbet og inviterer til en eftermiddag og aften i bevægelsens tegn.

Løbet begynder kl. 16 på Tirsdalens Skole. Her vil der være en plads, hvor årgangene får deres egne områder, hvor de kan samles før og efter løbet.

Årets Ruter

Bamseløb: En rute på én kilometer i Tirsdalen for førskolelever, 0. og 1. klasserne, samt mindre søskende. Start og mål på sportspladsen ved Tirsdalens Skole.

5 kilometer: En rute rundt i Kristrup By med start og mål på sportspladsen ved Tirsdalens Skole.

10 kilometer: Samme rute som 5 kilometer løbes to gange.

På pladsen vil der være mulighed for at klasserne kan arrangere fællesspisning. Sydbyens Skoleløb er et fællesarrangement for alle elever, forældre og bedsteforældre, hvor der både er plads til snak og hygge.

På pladsen ved Tirsdalens Skole kan der både købes kage, kaffe, sodavand, vand, popcorn og slush ice, og her vil man kunne betale med mobile pay på nr. 96433.

Der vil være aktiviteter før og efter løbet fra forskellige lokale foreninger.

Sydbyens skoler sørger for fælles opvarmning, vandposter og samaritter på ruten, samt professionel tidtagning og speak.

Tilmeld dig her

Tilmelding for forældre, bedsteforældre og elever fra andre skoler kan tilmelde sig på sportstiming.dk.

Obs. De tre skolers elever er allerede tilmeldt. Hvis en elev ønsker 10 km i stedet for 5 km skal det meddeles på kontoret på elevens skole senest den 13. maj 2019.