Lysende Randers-bogstaver får ny iøjnefaldende placering ved Randers Havn

Så er de lysende Randers-bogstaver tilbage i fin form efter en tur på værksted. De flytter nu på havnen i en periode og får en iøjnefaldende placering ved havnefronten lige ved siden af Randersbro.

”Bogstaverne har, siden de blev skabt i sommeren 2017, været flyttet rundt i byen og kastet lys og liv mange steder. Det er netop meningen med bogstaverne, at de flytter rundt til glæde både for borgere og gæster. Placeringen ved havnen har vi fået mange positive tilkendegivelser på, da de stod her i en periode i slutningen af 2017. For her spejler lysene sig smukt i Gudenåen og kan garanteret blive motiv for mange gode Randers-billeder,” siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt.

De 18 meter lange, 3 meter høje og 60 centimeter brede Randersbogstaver vil blive sat op af medarbejdere fra Randers Kommunes driftsafdeling en af de nærmeste dage.

De lysende Randers-bogstaver var på deres første opgave som blikfang for Randers under Watermusic i september 2017. Siden efteråret 2017 været placeret flere forskellige steder i Randers, blandt andet på Jens Otto Kraghs Plads, ved Århusvej, på Brotoften og i Havnegade. Senest har bogstaverne stået på Justesens Plæne. Her blev de i julen udsat for hærværk. Nu er bogstaverne klar igen efter en mindre reparation, som kostede 2.200 kr.

”Der er ikke tvivl om, at placeringen ved Justesens Plæne også var meget populær, og hvem ved, de kan sagtens dukke op igen på plænen,” siger Jesper Kaas Schmidt.