Madlevering til ældre i Randers fortsætter, som den plejer

Madservice Kronjylland leverer som vanligt mad til ældre og udsatte borgere. Madservice Kronjylland leverer mad til omkring 900 hjemmeboende borgere i Randers, 250 borgere i Norddjurs samt en mindre del af den mad, som serveres på plejecentre.

Madservice Kronjylland, med Marianne Sloth Sørensen i spidsen, leverer fortsat mad som normalt.

Hjemmeboende, som er vant til at få leveret mad på deres hjemmeadresse af Madservice Kronjylland, får fortsat leveret mad. Plejecentre, hvor der blandt andet serveres mad fra Madservice Kronjylland, fortsætter også som hidtil.

Mange aktivitetscentres caféer er lukket som et led i at forebygge smitte med corona-virus. I stedet kan borgere, som normalt køber mad i caféerne, købe mad i de åbne centre. Borgere kan se en opdateret liste over åbne centre på Randers Kommunes hjemmeside. I de åbne centre bliver udeboende borgere en ad gangen lukket ind og går direkte i cafeen og henter mad, som bliver pakket i engangsemballage.

"Vi kører på, som vi plejer. Lige nu oplever vi ekstra travlhed, fordi borgere ringer og beder om flere portioner mad end normalt. Vi kan endnu stadigvæk håndtere alle de mange individuelle valg," fortæller Marianne Sloth Sørensen, leder af Madservice Kronjylland.

"Vigtigst af alt er, at vores personale og vores kunder er trygge. Vi gør, hvad vi kan for at borgerne fortsat ser deres kendte chauffør, for det giver tryghed," siger Marianne Sloth Sørensen.

Alle, som ønsker at få leveret mad fra Madservice, skal tilmeldes gennem visitationsenheden. Personer, som opfylder kriterier om visitation til madservice, kan optages i kommunens madtilbud.

Du kan få overblik over åbne afhentningssteder her