Mange vil bygge i Spentrup og Munkdrup: Nye grunde på vej

Går du med en drøm om at bygge hus i enten Spentrup eller Munkdrup er der godt nyt. På mødet den 6. april har Randers Byråd nemlig godkendt byggemodningen af henholdsvis etape 2 i Spentrup og etape 3 i Munkdrup. I alt bliver der etableret 59 nye byggegrunde.

Randers Kommune har oplevet stor interesse for parcelhusgrunde i både Spentrup og Munkdrup, og nu er der godt nyt på vej til alle, der kunne tænke sig at bygge nyt.

På mødet den 6. april 2021 har Randers Byråd nemlig besluttet at sætte gang i byggemodningen af nye grunde, og dermed bliver det igen snart muligt at købe kommunale byggegrunde i de populære områder.

59 nye byggegrunde på vej

I alt bliver der etableret 59 nye byggegrunde; 38 i Spentrup og 21 i Munkdrup.

I Spentrup, der ligger nord for Randers by, udgør grundene etape 2 i et område på i alt cirka 7,8 hektar øst for Birke Allé. Her er der i forvejen etableret 28 boliggrunde i forbindelse med etape 1 som alle er solgt.

I Munkdrup, der ligger syd for Randers, udgør grundene etape 3 i lokalplanen. Her bliver grundene etableret mellem Munkdrupvej og Æbleplantagen.

Byggemodningsarbejderne omfatter etablering af veje, stier, belysning, afvanding, grønne områder mm. samt endelig færdiggørelse.

I alt ventes byggemodningen af grundene i Spentrup at koste 6,6 millioner kroner, mens prisen er anslået til 5,5 millioner kroner i Munkdrup.