Mette Gudum bliver ny skoleleder på Grønhøjskolen

Et enigt ansættelsesudvalg i Randers Kommune har netop ansat Mette Gudum som ny skoleleder på Grønhøjskolen. Mette Gudum har siden 1. januar 2020 været konstitueret skoleleder på Grønhøjskolen, nu indtræder hun som skoleleder pr. 1. februar.

Mette Gudum er ny skoleleder på Grønhøjskolen

”Med Mette Gudums store erfaring og kendskab til Grønhøjskolen og skoleledelse, har jeg fuld tiltro til, at hun har de kompetencer og det potentiale, der skal til for at administrere opgaven som skoleleder. Jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med Mette Gudum,” siger Jesper Kousholt, skolechef i Randers Kommune.

Mette Gudum har mange års erfaring som leder inden for uddannelsessektoren. Både som uddannelseschef på VUC i Nordjylland og som skoleleder på en friskole i Aalborg Kommune. Hun har en master i offentlige ledelse fra Aalborg Universitet og har siden august 2018 været viceskoleleder på Grønhøjskolen.

Mette Gudum overtager stillingen som skoleleder efter Peter Sabroe, der gik på pension 31. december.

”Jeg er begejstret for at komme tilbage til skoleledelse og det tætte samarbejde man har med børn og forældre. Jeg vil gerne være med til at skabe en god arbejdsplads for lærere og pædagoger, tryghed for forældrene ved at vælge vores skole og den rummelighed, der skal være i folkeskolen. Dét glæder jeg mig rigtig meget til at få mere gang i,” siger Mette Gudum.

”Da jeg begyndte at arbejde på Grønhøjskolen var det på grund af kulturen, og jeg er kun blevet bekræftet i, at jeg har rigtig meget lyst til at arbejde med den personalegruppe. Det glæder jeg også meget til at forsætte med. Der sker virkelig noget på Grønhøjskolen. Den har rykket sig fantastisk meget i forhold til løfteevne – vi er gået fra at være i de nederste 10% til at være i de øverste 10%. Det vidste jeg, var noget jeg havde lyst til at arbejde videre med,” siger Mette Gudum

Grønhøjskolen sætter nu en ny ansættelsesproces i gang, da stillingen som viceskoleleder skal besættes efter Mette Gudum.

”Vi har et godt ledelsesteam, hvor vi arbejder tæt sammen om opgaverne, så jeg håber vi kan finde en rigtig god ny viceskoleleder,” siger Mette Gudum.