Miljø og Teknik åbner kundeservice i Borgerservice

Det har under hele Corona-situationen været muligt at komme i kontakt med Miljø og Teknik, men nu kan du igen også få kontakt personligt uden forudgående aftale. Fra mandag den 16. november er der mulighed for også at møde fysisk op i Borgerservice i Odinsgade.

I Borgerservice vil på hverdage fra kl. 10-12 være en medarbejder tilstede fra Miljø og Teknik, som kan sætte dig i kontakt med de rette medarbejdere i Miljø og Teknik, så du kan få svar på dine spørgsmål eller få taget hånd om din sag.

På grund af coronasituationen er Randers Kommunes administrationsbygning på Laksetorvet lukket for borgere, som ikke har en forudgående aftale.

Muligheden for at kunne få hjælp ved at møde op i Borgerservice er dermed en ekstra service for borgere og erhvervsliv. Det er selvfølgelig fortsat muligt at kontakte Miljø og Teknik på tlf. 89151515 og lave en aftale med den relevante afdeling eller medarbejder i forvaltningen.

Miljø- og teknikforvaltningen opfordrer fortsat til at bruge de digitale kanaler og telefonen for at begrænse de fysiske møder.