Mød 10. klasses-tilbuddene i Randers Kommune onsdag den 25. januar

Onsdag den 25. januar kl. 17-19 i Kulturhuset er alle unge skoleelever og deres forældre inviteret til at finde ud af mere om alle 10. klasses-tilbuddene i Randers Kommune.

Den 25. januar i Randers kan elever i 8. og 9. klasse og deres forældre blive klogere på, hvilke muligheder de har for at vælge en 10. klasse i Randers Kommune. Her er de inviteret til en messe, hvor alle lokale 10. klasses-tilbud har deres egen stand, så både forældre og unge har mulighed for at få svar på konkrete spørgsmål og en snak om mulighederne.

”Vi håber, at alle unge eller forældre til unge, der overvejer at tage en 10. klasse, vil møde op til messen, så de kan blive klædt godt på til at træffe et valg. I Randers Kommune har vi tre stærke 10. klasses-tilbud, som kan give de unge en god begyndelse på en ungdomsuddannelse, en mulighed for at løfte deres faglige niveau og et år, hvor de kan blive klogere på sig selv og deres fremtidsdrømme,” siger Morten Skivild, leder af Ungdommens Uddannelsesvejledning i Randers.

På messen kan du blandt andet møde lærere og elever Randers Kommunes tre 10. klasses-tilbud, der tæller UTX, som er Tirsdalens Skoles 10. klasses-tilbud, UNX, der hører hjemme på Nørrevangsskolen og endelig EUD10, der bliver udbudt på Tradium i Randers. Ligeledes er der lærer- og elevrepræsentanter fra 10. klassestilbuddene på Randers Friskole, Randers Realskole og Forberedelsesskolen.

Tal med en uddannelsesvejleder

På messen vil der også være mulighed for at få en snak med en uddannelsesvejleder fra UU Randers. Her vil der være mulighed for at vende overvejelser om valg af 10. klasse og få sparring på, hvilke veje man kan gå. 

”10. klasse kan være et godt alternativ til at tage på efterskole. Og vores 10. klasses-tilbud her i Randers giver alle gode muligheder for, at man selv kan vinkle sin uddannelse alt efter, hvilke interesser og fokusområder, man har,” fortæller Morten Skivild.

Det kræver ingen tilmelding at deltage på messen.

Messen finder sted i Kulturhuset, Stemannsgade 2, 8900 Randers.

Læs mere om messen på www.10ende.dk, hvor du også kan se alle de 10. klasses-tilbud, som du har mulighed for at møde på messen.