Mød kommunen på Randers Messen

Få styr på dit affald, find din kommende byggegrund og bliv inspireret til job og bevægelse. Randers Kommune er med på Randers Messen i Arena Randers Lørdag den 16. og søndag den 17. februar. Mød os i hal 1.

Randers Kommune har samlet et bredt udvalg af aktuelle tilbud og oplevelser på den kommunale stand. Det har i de senere år været en fast tradition, at randrusianerne kan få styr på deres spørgsmål om affald og affaldssortering. I år tager den kommunale Affaldssektion venner med og får blandt andet selskab af Jobcenter Randers Erhverv.

Jobcenteret har fokus på rekruttering og kompetenceudvikling. De kommunale medarbejdere er klar til at modtage både virksomheder og borgere under Randers Messen. Afdelingen for Erhverv og Landdistrikter står klar med rådgivning om bredbånd - og dine boligdrømme kan blive til virkelighed på en kommunal byggegrund.

Bliv inspireret af "Smeden" fra Rigtige Mænd

Fra den. 1. marts kan Randers Kommune kalde sig visionskommune for Bevæg dig for livet. Det indbefatter, at Randers Kommune i en 5-årig periode vil arbejde målrettet med at få flere fysisk aktive borgere. En af de første initiativer under Bevæg dig for livet er et træningsforløb op til Rigtige Mænd Løbet 2019.

På Randers Messen kan du møde Søren Holm - også kendt som smeden fra tv-programmerne Rigtige Mænd. Søren står klar med gode råd og en opfordring om at deltage i årets løb. Smeden er klar lørdag kl. 12-13.30 og søndag kl. 13.30-15.00.

En hilsen fra galaksen

Som optakt til årets festival "En by i galaksen" får kommunens stand besøg af en ganske særlig gæst på søndag kl. 12-13.30. Den kommende festival sætter også sit præg på standen om lørdagen, hvor alle raske drenge og piger kan få en galaktisk facepaint i tidsrummet, kl. 10-15.

Mød kommunaldirektøren

Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt er med på standen lørdag og søndag i tidsrummet kl. 13 - 15. Her kan du blandt andet få en snak med kommunaldirektøren om store udviklingsprojekter som Sporbyen og Byen til Vandet.