Møde om landskabsstrategien for Nørreådalen er aflyst

For at minimere risiko for spredning af COVID-19 og for at følge myndighedernes anbefaling om at udvise ekstra forsigtighed er det første af de fire foredrag om landskabsstrategien for Nørreådalen aflyst.

For at minimere risiko for spredning af COVID-19 og for at følge myndighedernes anbefaling om at udvise ekstra forsigtighed er det første af de fire foredrag om landskabsstrategien for Nørreådalen udskudt på ubestemt tid.

Det drejer sig om foredraget onsdag den 18. marts kl. 19-21 på Løvskalhus ved Bjerringbro om Nørreådalens geografi ved lektor Søren Kristensen.

Viborg, Favrskov og Randers kommuner har indledt et samarbejde med Københavns Universitet om at skabe en samlet landskabsstrategi for Nørreådalen fra Viborg til Randers. I den forbindelse var alle interesserede inviteret til Løvskalhus ved Bjerringbro til et eller flere af fire foredrag om Nørreådalen.

Om de tre øvrige foredrag den 21. april, 26. maj og 18. juni vil blive afholdt som planlagt, vides der ikke noget om i skrivende stund.

Du kan holde dig løbende opdateret på hjemmesiden www.viborg.dk/norreaadalen