Nem parkering i Randers Festuge

Der ventes mange gæster til Randers i de sidste dage af årets festuge. Randers Kommune opfordrer derfor til at man benytter sig af nogle bestemte parkeringsområder - i forhold til, om man kommer kørende til byen fra syd, nord, vest eller øst.

Randers Festuge er godt i gang. Vejret har været fantastik og der har været mange besøgende til de forskellige arrangementer. For at gøre det nemmere for de mange festugegæster bliver der fra onsdag skiltet tydeligt med, hvor det er nemt at parker bilen gratis. Noget som især gæster, der kommer udenbys fra kan have stor gavn af.

På hjemmesiden randers.dk/parkeringifestugen har Randers Kommune oprettet et kort, som festugegæsterne kan orientere sig i - inden turen går mod Randers. Kortet viser de seks parkeringsområder, som bilisterne anbefales at benytte i forbindelse med Randers Festuge.

Trafikanter der eksempelvis kommer via E45 fra syd eller fra Djursland kan med fordel parkerer på Brotoften - før Randers Bro, hvor der er etableret ekstra pladser. Ellers er det også muligt at parkere ved Randers Storcenter. Tager du bussen til Randers busterminal er der maksimalt 15 minutter rask trav til de forskellige koncertområder. Kommer man fra nord anbefales det at benytte Randers C afkørsel. Du finder parkering ved Randers Stadion og Arena Randers. Få overblikket på randers.dk/parkeringifestugen

Generelt opfordres festugegæsterne til at gå eller cykle til og fra de mange arrangementer.