Ni vilde og sjove auktioner fra Randers

Lyst til en fantastisk fest? At blive gift midt i en superligakamp? Blive dirigent for en dag eller få en kunstner i badekarret? Vil du opleve den helt særlige candlelight dinner med både adrenalinsus og regnskov eller byde på særlig Verdensmålskunst? Så vilde og sjove er de i alt 9 auktioner fra Randers, som er en del af Danmark på Auktion i forbindelse med Danmarks Indsamling.

En af auktionerne er muligheden for at blive gift på Cepheus Park i pausen i en superligakamp. Foto: Randers FC

Randers er vært, når det store tv-shov Danmarks Indsamling bliver sendt live fra Musik- og teaterhuset Værket den 4. februar på DR. I forbindelse med showet er der nu åbnet en række auktioner på Laurits.com, hvor Danmark er på auktion. Alle indtægterne på auktionen går direkte og ubeskåret til Danmarks Indsamling 2023, hvor der samles ind til verdens sårbare børn.

”Det er nogle helt fantastiske, sjove og festlige, vilde og spændende auktioner Randers byder på. Jeg er så imponeret over, hvor flot alle har budt ind med gode ideer og velvilje. Stor tak for det. Tak til Randers Regnskov, Memphis Mansion, Randers Fiskeriforening, Randers FC, Randers Kammerorkester, Randers Teater og outsiderkunstner Maria Sloth Sørensen,” siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.

Alle kan byde på auktionerne. Se mere på www.randers.dk/auktion

Candlelight dinneren du aldrig selv kunne skaffe

Randers Regnskov er åben kun for jer to. Aftenens mørke sænker sig over junglen i Sydamerika kuplen. Dyrene pusler og her i Mayatemplet på toppen af Sydamerikas jungle er lysene tændt og bordet dækket - klar til dig og den du inviterer. Tjeneren serverer den lækre gourmetmiddag på et sølvfad. I er helt oppe at køre efter et skud adrenalin med en tur i pitten til jaguarfodring. I får også en særlig rundvisning i Randers Regnskov kun for jer to. Og som aftenen går på hæld, går I til ro på det nærliggende Hotel Randers i det store, historiske kongeværelse. Med kærlig hilsen Randers Regnskov og Hotel Randers.

Vil du giftes mens tusinder af jublende Randers FC fans hepper?

Mens spillerne puster ud og publikum sidder på tribunerne annoncerer stadionspeaker, at der er bryllup. I bliver gift på grønsværen af giftefoged og kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt, skåler med publikum og kommer i VIP’en bagefter. Måske kører tv-kameraerne også. Med kærlig hilsen Randers FC. 

Dit eget Elvis og Cash-event på Memphis Mansion i Randers

En stor fest hos Europas eneste museum for Elvis Presley og Johnny Cash for 25 personer med all inclusive ægte amerikansk buffet og professionel underholdning af dit selskab. Du bestemmer hvem af kongerne du vil have besøg af. King of Rock ’N’ Roll eller The Man in Black. Undervejs spændende anekdoter og historier og rundvisning ved CEO for Memphis Mansion, Henrik Knudsen. 

En skybox med fuld forplejning

og drikkevarer for i alt 10 personer til 3F Superligakampen Randers FC og Lyngby BK den 26. februar. Auktionen er stillet til rådighed af Randers FC. 

August-dagstur – et lystfiskereventyr af de vilde for to personer

Det er turen, vennerne vil tro er en lystfiskerhistorie. I går ombord i den store båd med skipper og hjælper og stævner ud fra Tronholmen i Randers og sejler ud i Naturpark Randers Fjord – forbi Kanalen og helt ud på fjordens bredeste stykke ud mod mundingen. Her går makrellerne ind for at fange små sild skarpt forfulgt af marsvin, der boltrer sig i bølgerne. Og når mågerne begynder at dykke, og vandet koger, går I efter de store stimer af makreller. Det her er for den actionglade lystfisker inkl. frokost i løbet af dagen. Med kærlig hilsen Randers Fiskerforening  á 1937.

Inviter til din egen koncert i dit badekar

En halv times ”badekars-koncert” med multikunstner Jakob Vendt som spiller på mundharpe i dit badekar. En halv time med latin og jazz, fransk musette, klassisk og irsk folkemusik med kærlig hilsen Randers Teater.

Bliv dirigent for en dag

Oplev den berusende følelse af at styre musikken og et orkester, der følger dine bevægelser til mindste detalje. Du får vejledning af orkesterchef David Ridell. Du er dirigent til en offentlig koncert onsdag 16. august 2023 kl. 17. Med kærlig hilsen Randers Kammerorkester. 

Giv medarbejderne en helt særlig musikoplevelse

Få Randers Kammerorkester på besøg og giv en ny og anderledes oplevelse i løbet af en arbejdsdag. Randers Kammerorkester stiller op i produktionshallen, i kontorfællesskabet eller i værkstedet og giver en 40 minutters koncert med populært og iørefaldende repertoire. En særlig mulighed for at få besøg af professionelle strygere og blæsere.

Byd på særlig Verdensmålskunst

udført af kunstner Maria Sloth Sørensen. Marias stil er kendetegnet ved kraftige streger og klare farver. Og hun har gengivet FN’s 17 Verdensmål for en bæredygtig udvikling i en cirkel der måler 2,5x2,5 meter. Det er lige nu udstillet i forhallen i Randers Kommunes administration og har en vurdering på 15.000 kr.