Ny asfalt på Mariagervej og Fladbrovej

Der skal ny asfalt på et par bynære strækninger af Fladbrovej og Mariagervej, da asfalten er nedslidt og ujævn at køre på. Arbejdet kommer til at foregå i aften- og nattetimerne mellem klokken 18 og 06, så trafikken forstyrres mindst muligt på de meget trafikerede strækninger.

På Fladbrovej skal der ny asfalt på strækningen fra Viborgvej og hen til lige før broen over motorvejen. På Mariagervej drejer det sig om strækningen fra Glarbjergvej til rundkørslen og fra rundkørslen og ud til Randers byskiltet.

Arbejderne på Fladbrovej starter søndag aften den 24. oktober, hvor kørebanen fræses. Der bliver udlagt nyt asfaltslidlag mandag den 25. og tirsdag den 26. oktober i aften- og nattetimerne. Mens arbejdet udføres, vil der være ensrettet kørsel fra Fladbro mod Randers. Der spærres for indkørsel fra Viborgvej og etableres en omkørsel, som vil være tydeligt afmærket i området.

Arbejderne på Mariagervej starter mandag aften den 25. oktober med fræsning. Der vil blive udlagt nyt asfaltslidlag onsdag den 27. og torsdag den 28. oktober samt mandag den 1. november i aften- og nattetimerne. Mens arbejdet udføres, vil der være spærret, men der etableres omkørsler, som er tydeligt afmærkede i området.

”Det vil under hele anlægsperioden være muligt for beboere og virksomheder at køre til og fra deres bolig og arbejdssted, ligesom det vil være muligt for brand- og redningskøretøjer at køre på strækningerne,” oplyser Henrik Kaldahl, som er ingeniør og projektleder ved Veje & Trafik, Randers Kommune.

Han tilføjer, at trafikanter kan risikere at skulle holde og vente lidt i forbindelse med vejarbejdet:

”Vi sørger for, at der vil være tydeligt skiltet i området og håber på forståelse. Vi beklager de gener, som arbejdet vil medføre, mens det står på,” slutter vejingeniøren.