Ny deltagerrekord til Fladbroløbet 2019

De lyseblå løbetrøjer fra Randers Kommune var flot repræsenteret til søndagens Fladbroløb. Hele 736 lyseblå løbere deltog i Jyllands hyggeligste motionsløb, og det er ny rekord.

Solen skinnede, og fuglene pippede løs for at heppe på de mange friske motionister på en smuk søndag formiddag i Fladbro.

Da klokken slog 10 blev de første løbere sendt afsted fra målstregen ved golfbanen. De løb ud på den længste distance på 10,4 km på en kuperet rute langs golfbanen og inde i Fladbro Skov. 20 minutter senere gik starten til 5,6 km ruten, og 5 minutter senere startede motionisterne på 3 km ruten.

Cirka 1800 deltagere var trukket i løbetøjet, hvoraf 736 repræsenterede Randers Kommune. Udover ansatte var det både ægtefæller, kærester, venner og børn af de ansatte i Kommunen, som var med til at fastsætte det rekordhøje deltagerantal.

“Det er et rigtig flot fremmøde, og det viser, at vi i Randers Kommune går forrest for at udbrede budskabet om ‘Bevæg Dig For Livet’”, siger Per Adelhart Christensen, som er bestyrelsesmedlem i Kommunens Idrætsforening.

Bevæg Dig For Livet er et 5-årigt visionsprojekt, som Randers Kommune aktivt arbejder for, ved at få flere borgere til at bevæge sig. Fladbroløbet er arrangeret af Randers Freja Atletik.