Ny fødevareindsats for randrusianske fødevareproducenter skydes i gang

Randers Kommune afholder fødevarekonference d. 11. oktober kl. 16. Producenter og fødevarevirksomheder inviteres til at diskutere og benytte sig af nye fødevareindsatser i samarbejde med Randers Kommune, Randers Regnskov og andre producenter i Randers.   

Hvad handler mødet om?

"Der sker en masse spændende tiltag på fødevareområdet i Randers lige nu. Derfor inviterer vi, sammen med Randers Regnskov, landmænd og producenter til møde, så de kan høre om nye fødevareinitiativer og benytte sig af dem. Samtidig får man også mulighed for at sparre med andre nysgerrige fødevareproducenter i Randers og omegn", siger erhverv- og udviklingschef i Randers Kommune, Dennis Jensen. 

Mødet afholdes på Bionutria Park, og der er gratis deltagelse. På mødet får deltagerne mulighed for at:

  • Deltage i de nye tilbud for fødevareproducenter i Randers – fx lokale salgsfællesskaber, ny mærkningsordning og Naturpark Randers Fjord som platform for fødevareudvikling.
  • Inspirere hinanden med idéer til fødevareudvikling – såvel store som små ”skuffeprojekter” og forretningsidéer

Værkstedsmødet er for udviklingsorienterede fødevareproducenter med interesse i udvikling og salg af kvalitetsfødevarer. Detailhandel og restauranter med fokus på lokale kvalitetsfødevarer deltager på mødet som sparringspartnere og potentielle samarbejdspartnere.

I 2019 afholdes endnu et møde med det formål at sikre en fremdrift i igangsatte initiativer og projekter. I mellemtiden vil bl.a. Randers Kommune og Randers Regnskov stå til rådighed med assistance til de producenter, der måtte ønske eller have behov herfor.

Samarbejdspartnere bag mødet:

  • Randers Regnskov
  • Hørkram Foodservice
  • Meyers Madhus-Løgismose
  • Cold Hand Winery
  • Institut for Agro-økologi
  • Randers Kommune

For mere info se programmet her eller kontakt projektleder Jonas Junge Andersen på tlf.: 23839046.

Tilmelding sker til joa@randers.dk senest d. 27. september.