Ny skoleleder ansat på Fårup Skole og Børneby

Randers Kommune har netop ansat Lene Lundsberg som skoleleder på Fårup Skole og Børneby. Hun begynder i jobbet 1. oktober 2022

Lene Lundsberg er ny skoleleder på Fårup Skole og Børneby

Lene Lundsberg kommer fra en stilling som pædagogisk leder ved Hobro Søndre Skole og Mariagerfjord 10. klassecenter, hvor hun også har den daglige ledelse af 10. klassecentret. Hun er uddannet lærer og har arbejdet som lærer i en årrække, inden hun senere også påtog sig ledelse af udviklingstiltag som at skabe inkluderende læringsmiljøer, og siden 2018 har hun arbejdet som pædagogisk leder og også været konstitueret skoleleder i Viborg Kommune. Særligt har hun erfaring med at lede og udvikle overbygningen – 7.-9. klasse – i skolen. Sideløbende har Lene Lundsberg efteruddannet sig og har en pædagogisk diplomuddannelse og en diplomuddannelse i ledelse.

”Vi får en både meget kompetent og erfaren skoleleder, der er optaget af, at skabe udvikling og trivsel blandt både elever, børn og medarbejdere. Hun forstår at sætte retning og udvikle i fællesskab med elever, forældre, bestyrelse, medarbejdere og ledere. Vi var et enigt og meget overbevist ansættelsesudvalg, og nu glæder vi os til at byde velkommen,” siger Carsten Fredslund Andersen, skolechef i Randers Kommune

Lene Lundsberg er 55 år og starter som skoleleder af Fårup Skole og Børneby den 1. oktober 2022, hvor hun afløser Wivi Hoijer, der går på pension. Med sig har hun erfaringer i både at udvikle med afsæt i data, hun kan dykke ned i skemalægning og samtidig udvikle professionelle læringsfællesskaber og lede strategisk, ligesom hun har et stærkt blik for, at skolen er et fyrtårn i lokalsamfundet.

”Jeg glæder mig til at starte på Fårup Skole og Børneby. Skolens værdier, læring, engagement, respekt og at alle bidrager er et perfekt match for mig. Skolen byder på gode fysiske rammer både inde og ude og her er stor vilje og lyst til i fællesskab at løfte det enkelte barns læring. Det er ikke sikkert at læringen er let, og det kan den heller ikke altid være, men vi kan sammen sikre, at alle børn er nysgerrige på at lære, ” siger Lene Lundsberg.

Privat bor Lene Lundsberg i Viborg sammen med sin datter og hund og nyder at bruge fritiden i godt selskab, gå-ture, yoga ligesom hun også finder tid til at fungere som lægdommer ved retten i Viborg.