Ny skoleleder til Tirsdalens Skole

Randers Kommune har netop ansat Louise Timm som ny skoleleder på Tirsdalens Skole. Hun er uddannet lærer og har efterfølgende både taget en diplomuddannelse i ledelse og taget kurser i innovation og entreprenørskab.

44-årige Louise Timm er ny skoleleder på Tirsdalens Skole

”Jeg er sikker på, at vi med Louise Timm får en meget dygtig skoleleder, som både kan sætte retning og understøtte fællesskabet på skolen. Vi var et enigt og meget overbevist ansættelsesudvalg. Nu glæder vi os meget til at tage imod Louise,” siger Jesper Kousholt, skolechef i Randers Kommune

Samtidig har Louise Timm også tidligere erfaring fra Randers Kommune, hvor hun netop var viceskoleleder på daværende Tirsdalens Skole, inden skolen blev til en ren udskolingsskole for 7.-9. klasse.

Louise Timm tiltræder den 1. juni og får dermed mulighed for at være med i skolens lige nu meget anderledes liv, inden næste skoleår går i gang. Lige nu bliver eleverne på Tirsdalens Skole undervist online, mens lokaler er udlånt til Kristrup Skole.

”Jeg glæder mig til igen at blive en del af skolevæsnet i Randers Kommune og ser frem til at lære både elever, forældre og personale på Tirsdalens Skole at kende. Selvom jeg tidligere har været på Tirsdalens Skole, så ved jeg, at det er en helt anden skole i dag, en ny, spændende og attraktiv skole og arbejdsplads,” siger Louise Timm.

Privat bor Louise Timm med sin mand og tre børn i Laurbjerg mellem Hammel og Randers. Men her er boligen netop solgt, og familien planlægger at flytte tættere på Randers. Ved siden af jobbet som skoleleder nyder Louise Timm at være sammen med sin familie, at læse og at opholde sig ude, hvor hun gerne løber, vandrer og ind imellem også står på ski.