Nye parcelhusgrunde er til salg i Dronningborg

Nu er det muligt at byde på 29 nyudstykkede parcelhusgrunde på Pileurtdalen i Dronningborg. Dermed er der lige nu ekstra gode muligheder for at få fingrene i en byggegrund i det attraktive og naturskønne område tæt på byen. Se grundene og priserne her.

Det er attraktivt at bygge nyt i Dronningborg og med god grund. Området ligger centralt placeret i forhold til både by og natur, og går du med drømme om at bygge nyt i området, er der gode nyheder.

Lige nu er det nemlig muligt at byde på 29 nye parcelhusgrunde, som Randers Kommune har udbudt til salg. Grundene bliver solgt til højstbydende, og udbudsperioden løber frem til 29. juni 2021.

Grundene ligger naturskønt på Pileurtdalen i udkanten af Dronningborg og er på mellem 801 og 947 kvadratmeter. Herfra er det blot 15 minutter på cykel til Randers C, man er tæt på fjorden og det dejlige naturområde Torupdalen. Samtidig er området velforsynet med offentlige transportmidler, daginstitution, skoler, fritids- og indkøbsmuligheder.

Rivende udvikling

Dronningborg er som boligområde i en rivende udvikling. Dels er der de kommunale grunde op mod Torupdalen, og dels er der private udstykninger med udstillingshuse på den anden side. Og det går stærkt med grundsalget.

På otte måneder har Randers Kommune solgt 30 parcelhusgrunde på Ranunkeldalen og Perikumdalen, så der nu kun er tre ledige grunde tilbage i disse udstykninger. Men nu er der altså 29 flere grunde at komme efter på Pileurtdalen.

Kontakt Grundsalg på tlf. 8915 1886 / byggegrunde@randers.dk, hvis du ønsker at vide mere om de nye grunde – eller gå på opdagelse i de mange andre gode at bygge på i Randers på byggegrunde.randers.dk