Nyt initiativ: Asferg Babyklub

Babymotorik, førstehjælp og foredrag med Lola Jensen. Det er noget af det, som småbørnsforældre i Asferg kan glæde sig til i løbet af 2019. Den 5. februar starter en ny babyklub i et samarbejde mellem Asferg Skole og Purhus IF. Ambitionen er at skabe et fællesskab for småbørnsforældrene og styrke den lokale sammenhængskraft.

Asferg Babyklub er et nyt tilbud til alle kommende og nuværende småbørnsforældre. I løbet af 2019 vil der være ca. 10 arrangementer, der byder på alt fra babymotorik, førstehjælpskursus og foredrag med Lola Jensen - den kendte familievejleder fra TV2 Go' Morgen Danmark.

 

"At blive forældre er en stor ting. Og det kan betyde rigtig meget at have et lokalt fællesskab med nogle, der står i den samme situation som en selv. Derfor vil vi gerne skabe et tilbud, der samler kommende og nuværende småbørnsforældre helt tæt på deres hverdag. Samtidig er det en oplagt mulighed for, at småbørnsforældrene får et godt indblik i de gode muligheder og tilbud, der er for børn og forældre her i Asferg, "siger Stine Thorhauge, skoleleder på Asferg Skole.

 

Opstart den 5. februar

 

Første arrangement i Asferg Babyklub er tirsdag den 5. februar kl. 9.00 til 11.00. Her står den på mor-træning i Træningshuset. Arrangementer er både for alle gravide og småbørnsmødre.

 

"Vi glæder os meget til at få sat gang i Asferg Babyklub og håber, at vi kan samle en masse småbørnsforældre. I Asferg har vi stort fokus på at samle lokallivet, og derfor er det meget bevidst, at vi laver dette samarbejde på tværs, "siger Stine Thorhauge.

 

Babyklubben kommer til at byde på mange forskellige arrangementer, og der vil både være noget for mødre, fædre og de små.

 

Information om arrangementerne og tilmelding kan findes på Asferg Babyklubs Facebook-side: http://www.facebook.com/AsfergBabyKlub