Nyt institutionsbyggeri starter i Langå

Efter licitationen på byggeriet af en ny samlet institution i Langå er projektet nu godkendt, og byggeriet går i gang i april 2020. Den nye institution skal erstatte tre mindre institutioner i Langå og får mulighed for at rumme både vuggestue og børnehave.

Byggeriet af den nye samlede institution i Langå går nu i gang. Institutionen får plads til syv grupper af børn, fordelt i både vuggestue og børnehave, og kommer blandt andet til at indeholde et helt nyt produktionskøkken, så børnene kan få frisklavet mad hver dag.

Den nye institution placeres på Vennevej 1 i Langå og erstatter de tre nuværende børnehaver i Langå, nemlig Rubjerg Børnehave, Børnehaven Fuglereden og Børnehaven Skovtrolden, hvoraf sidstnævnte i dag har adresse på Vennevej 1.

Alle tre børnehaver kan foreløbigt flytte ind i den nye institution ved i starten af 2021.

Genhusning af Børnehaven Skovtrolden

Mens byggeriet står på, bliver børnene i Skovtrolden genhuset på Langå Skole, hvor børn og personale kan forblive samlet og samtidig følge med i byggeriet. Derfor går Skovtrolden nu i gang med at flytte legetøj og andre materialer fra børnehaven til skolen.

Mange af børnene har stadig deres ejendele i institutionen. Derfor vil institutionen kontakte forældrene og informere om forløbet og koordinere, at forældre individuelt kan afhente deres børns ejendele, for fortsat at minimere risiko for smitte med COVID-19.

Børnehaven Skovtrolden vil være klar på den midlertidige adresse på Langå Skole umiddelbart efter påskeferien.

For forældre til børn i Skovtrolden, der har brug for nødpasning, er det forsat en mulighed. Forældrene kan stadig kontakte institutionen hver dag inden kl. 16 og aftale nødpasning, hvis det er nødvendigt.